personeelsbureau RijssenPayrolling, uitzending, Detachering
 
Home
Over ons
Zo werkt het
Payrolling
Uitzending en detachering
Werving en selectie
Opdrachtgevers
Vacatures
Contact
 

Over ons

 

Flexibele inzet van uw medewerkers

Bij PBR is geen situatie ‘standaard’. Onze service gaat verder dan payrolling alleen. Hoewel het grootste deel van onze dienstverlening ‘achter de schermen’ plaatsvindt, is onze betrokkenheid groter dan gemiddeld. PBR kan flexibeler anticiperen op een bepaalde situatie of contractvorm dan een regulier uitzendbureau. Met meer mogelijkheden voor zowel werkgever als werkgever, een grote flexibiliteit over het soort dienstverband, eenvoudiger switchen naar een ander contract, etc. Wij bemiddelen, adviseren en ontzorgen. PBR ontzorgt ondernemers en neemt hen graag de risico’s van het personeelsbeleid uit handen. Bovendien is een medewerker met een payrollconstructie aanzienlijk voordeliger dan een werknemer op uw loonlijst.

 

PBR brengt werkgevers en werknemers samen en stimuleert door haar persoonlijke aanpak een hogere betrokkenheid bij het bedrijf!

 

Jan LigtenbergJan Ligtenberg PBR payrolling, uitzending, detachering, werving en selectie PersoneelsBureau Rijssen

Jan Ligtenberg is directeur/eigenaar van PBR en beschikt over een ruime ervaring op het gebied van personeelsmanagement. Hij werkte vele jaren in het bedrijfsleven en kent het vak en alles wat daarbij komt kijken als geen ander. Ook als het gaat om regelgeving en de laatste ontwikkelingen. Jan: "Het is een vak waarin je werkt met mensen. Ik breng mensen graag bij elkaar. Elke dag is anders en deze dynamiek geeft mij ongelofelijk veel energie!"

 
  Holterstraatweg 26    |    7462 TW    |    Rijssen    |    t 06 - 42 81 44 61    |     f 087 - 784 9076    |    info@personeelsbureaurijssen.nl  
 volg ons op twitter            LinkedinWebsite by: HeuvelmanMedia